[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Dagboek 2011
Ook in het drukke 2011 proberen we een dagboek bij te houden.

Zomervakantie 2011
We zijn naar Chabeuil in Frankrijk geweest. Hier hebben we 2½ heerlijke weken gehad. De eerste week was het wat minder weer, maar de 2e week hadden we niet te klagen. We hebben leuke uitstapjes gemaakt. Zoo'd Upie, Aquarius, naar de stad Valance en naar Col de la Rosset, dit was toch wel een van de leukste dingen die we gedaan hebben. Dit is in de winter een wintersport piste, maar in de zomer kan je er wandelen en op een dikke banden step naar beneden, echt geweldig.
We zaten op een kind vriendelijk camping. Dit kids hadden veel vriendjes en vriendinnetjes. Ook papa en mama hadden goed vermaak onder het genot van een biertje en wijntje. Wat hebben we gelachen..

25 juni 2011

Ilse heeft mogen afzwemmen voor haar A-Diploma, deze heeft ze gehaadl. We zijn erg trots op haar.

25 juni 2011 Veteranendag 2011
Mama en Bram zijn hier samen naar toe gegaan.
Het was wat slecht weer dus Ilse is bij Opa en Oma
thuis gebleven. Vanaf Leidschenhage zijn we met de
tram naar Den Haag CS gegaan. Vanaf daar is het
een klein stukje naar het malieveld. Hier hebben we
eerst wat rond gelopen/gebanjerd in de modder.
Toen zijn we de parade/optocht gaan kijken.
We hadden een mooi plekje waar we alles goed
konden zien. Helaas door het slecht weer ging de
 fly-past niet door. Hierna zijn we weer terug
gegaan naar het malieveld. Hier hebben we nog
diverse activiteiten gedaan. Althans Bram gedaan. De stormbaan, de klimmuur, zandkasteel bouwen. En we kwamen Minister President Rutte tegen. Bram heeft hem een hand mogen geven en nog even gezellig met hem geklets.

2 juni
Vanwege ons 8 jarig jubileum zijn we vandaag naar Movieworld Germany geweest. 2 uur rijden en je bent eral. Het was heerlijk weer, veel attracties bezocht en leuke dingen gedaan. Om 6 uur zijn we nog 4x achter elkaar in de Jimmy Neutron achtbaan geweest. Toen rustig aan naar de uitgang. Nog een leuk souvenier gekocht. Daarna picknicken in de achterbak van de auto en om 8 uur reden weer terug. Netjes om 10 uur waren we thuis.

2 mei
We zijn vandaag 8 jaar getrouwd. s'avonds zijn we heerlijk naar Scheveningen geweest. Heerlijk op het strand gewandeld, was wel erg veel wind. Daarna heerlijk gegeten mijn zijn 4-en. En weer op tijd naar huis, want de kids moesten de volgende dag weer naar school.