[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Dagboek 2006
  
kerst
Kerstavond hebben we heerlijk thuis zitten steengrillen. Ilse kon alleen papa en mama niet meer zien door de wolken. 1e kerstdag hadden we ontbijt bij opa en oma op de hoek. Oma Oma en Tjarko waren hier ook. Reuze gezellig allemaal. 2e kerstdag zijn we naar Brabant gegaan. Hier hebben we ook weer heerlijk zitten steengrillen. De 27e is Mats 1 jaar geworden en de 28e werden Koen en Femke 1 jaar. Dit alles moest natuurlijk gevierd worden.
10 december
Papa moest vandaag op haarbroek mountainbiken. Hij ging flitsend van start en is als 10e geeindigd. niet gek al zeggen we zelf.
5 december
Toen Ilse, Bram en mama thuis kwamen lagen er beneden in de kamer allemaal kodootjes die hier waren neergelegd door een zwarte piet. Ze sprong bijna een gat in de lucht. Een mooie vlinder barbie en een duplo treinbaan waren het hoogtepunt van de avond.
3 december
Sinterklaas en 2 zwarte Pieten kwamen vandaag bij tante Elizabeth kadootjes brengen. Het was even schrikken toen ze binnen kwamen maar Ilse haar mondje was zo gewend aan de Pieten. Alle kindertjes zijn weer goed verwend door de Sint bedankt hiervoor.
1 december
We gingen even naar opa en oma Bonder en toen kwam Sinterklaas daar even aan met zijn Pieten. De gewoonste zaak van de wereld. Even met de Sint zitten kletsen en met de Piet wel een half uur zitten kleien. Dit was wel wat spannend, want ze zat maar met een balletje klei balletjes te draaien.
27 en 30 november
Zwarte Piet was vandaag op de peuterspeelzaal. Klei en een toeter gekregen.
24/25/26 november
We zijn gezellig een weekendje in Reusel geweest. Oma is nog steeds een beetje ziek, maar ze is wel weer thuis. Ze heeft haar bed gezellig beneden in de woonkamer staan. Ilse mocht veel bij oma op het bed liggen.
20 november
We (oma, mama, Fleur, Lisa, Bram en Ilse naar het Sinterklaas huis in Leiden geweest. Hier was de Sint zelf en zijn Pieten, we hebben zijn bad, zijn bed en de pakjes kamer gezien.
18 november
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn aangekomen in Zoeterwoude. Dit was een waar feest. Ilse zat boven op haar nek bij mama en heeft haar tekening aan Sinterklaas gegeven en kreeg een handje van Sinterklaas. Ze was helemaal hyper, zat aan mama haar haren te trekken, op haar hoofd te slaan. In de klaverhal was nog een groot Sinterklaas feest met een Pietenband toen was ze niet meer onder controle.. springen dansen helemaal uit haar dak ging ze. Sávond mochten we bij opa en oma Bonder ons schoentje zetten. De volgende dag zijn we natuurlijk gaan kijken wat de Sint erin had gestopt. Een mooie K3 tas, een gaaf Dora boek dat kan praten en liedjes zingen. Bram kreeg een grote auto die zelf kan rijden (Ilse vind deze minder leuk, maakt veel herrie).
14 november
Mijn oudste nichtje is vandaag 3 jaar geworden. Hier was het de hele dag een waar feest. De hele dag gezongen en iedereen gefeliciteerd.
11 november
Oma Mien is wat ziek (heeft erg veel last van haar rug) en is weer thuis uit het ziekenhuis dus we zijn hier op ziekenbezoek geweest. We zijn ook bij Henk op verjaardag visite geweest. Hier heeft Bram met zijn grote vriend Mats gespeeld. Mats heeft hem even laten zien hoe je op de kont moet zitten. Alleen nu heeft Bram een probleem met poepen, want waar laat je dat. Gewoon even kracht zetten en naar de rug toe, mama heeft toch wel schone kleren bij zich.