[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Dagboek 2010
De kids hebben net een weekje vakantie gehad en zijn een paar dagen naar opa Peer en oma Mien in Reusel geweest. Hier vermaken de ze zich prima. Zaterdag hebben we ze weer opgehaald. Moeders is heerlijk een dagje met haar vriendin naar de stad in Eindhoven geweest.

10 oktober 2010
Dit was niet onze geluks dag. Het was een lekker zondag ochtend. Bram en Ilse waren heerlijk aan het buitenspelen, papa was in de bossen aan het mountainbiken en mama deed boven de was. Opeens was er een harde brul van Ilse.. Bram is gevallen en heeft bloed .. zo snel als het licht was ik beneden. Daar zat Bram in de tuin op zijn knieen met veel bloed. Toen ik Bram zag schrok ik me wilt. Hij was uit zijn speelhuisje gevallen, met zijn hoofd op de stenen bloembak. Hij had een snee in zijn voorhoofd giga... en bloeden en zag lijkbleek. In het ziekenhuis heeft hij 3 hechtingen gekregen. De week erop werd zijn hoofd boller en boller van al het vocht, diverse kleuren van de regenboog kwamen tevoorschijn. School was iets teveel voor hem, dus hij is een weekje thuis gebleven. Na 10 dagen mochten de hechtingen eruit. Het ziet er allemaal mooi uit. We zien wel hoe het er later uit ziet.

Zomer 2010
We zijn op vakantie geweest naar Frankrijk, het plaatstje Bouge-Chambalud hebben we op Le Temps Libre onze vouwwagen opgezet. We hebben hier redelijk heerlijk weer gehad, niet te warm een enkele keer wat regen.
De kinderen hebben zich hier helemaal vermaakt. Er was een zwemparadijs, met meerdere zwembaden. Een bad waarvan het dak opengeschroven kon worden. De Jungle, met diverse glijbanen. Een hoge glijbaan. 2 buitenbaden. Dus we konden ons hier heerlijk vermaken. Ook was er een speeltuin, een voetbalveld, minigolf en veel kindjes om mee te spelen.
We zijn een dagje naar de stad Grenbole geweest. Ook zijn we naar een safariepark/dierentuin geweest.